Golden Motor Magic Pie 3Двигател: постоняннотоков, безколекторен
Мощност: 250- 1000 вата

* Мощността на двигателя зависи от работното напрежение и настройките на софтуера. Този модел може да работи на 24/ 36/ 48 волта.

Вграден контролер в двигателя
Тегло: 8.5 кг.
Максимален ток при разряд: 35 A
Регенерация
Възможност за софтуерно програмиране
Задна скорост
Възможност за монтаж на дискова спирачка
Круиз контрол
Максимална скорост: 20-50 км/ч
Лесен монтаж
Батерия: LifePO4 36 V 8 Ah
Гаранция на оборудването: 24 месеца
Гаранция на батерия:24 месеца за LiFePO4

Цена на кита (без батерията):
Специално пролетно намаление


Цена на батерия 36 V 8 Ah (тип бутилка):
Специално пролетно намаление

* всички цени са с включен ДДС

GoldenMotor е един от най-големите производители в света на електрически колела и така наречените китове за конверсия на велосипеди. Техните иновативни продукти се отличават по редица качества от другите. Дизайнът на безколекторния електрически двигател позволява интегрирането на контролера директно в него, така че да се спести място и окабеляване. Специалният капак на управлението е конструиран, така че да изпълнява функцията на охладител при въртенето на двигателя. По този начин се подобрява охлажането на контролера до 50%.

Един от най-важните фактори при превозните средства е тяхното тегло. С конверсията на обикновен велосипед в електически се покачва и неговата маса, затова е от голямо значение и теглото на оборудването, което ще се монтира. Теглото на MagiePie 3 е само 8.5 кг., а на батерията 2.5 кг.

Другото основно предимство на този кит е лесният монтаж. Единственото нещо, което е необходимо да се направи, е монтирането на каплата с двигателя на колелото; заменяне на лостчетата на спирачките с тези от комплекта; монтиране на ръкохватката и PAS сезнора; монтиране на батерията на мястото на бутилката за вода и накрая свързване на всички компоненти, чийто букси са номерирани.

От компанията GoldenMotor са разработили специален софтуер, чрез който можете да променята работните настройки на контолера. Има възможност за избиране на процената на регенерация, максимална скорост, активиране на задна скорост, ниво на подпомагане и др.


| ©2016 Elmotive Ltd., 1113 Sofia, Bulgaria | Всички права запазени |